€ 300,00 p/m excl.

1 kamer
11 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Bernoulliplein 23A
9714 BV Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Bernoulliplein

KAMER MET BALKON BESCHIKBAAR AAN HET BERNOULLIPLEIN IN GRONINGEN

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan het Bernoulliplein in Groningen. De kamer ligt op 1,4 km van de Grote Markt. Alle voorzieningen zoals de supermarkten en winkels zijn te vinden in de nabije omgeving.

SITUERING
De kamer is gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde.

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 11m2.

VOORZIENINGEN
Het betreft een mooie kamer met veel natuurlijk daglicht. De kamer is voorzien van maar liefst 3 inbouwkasten wat natuurlijk ruimte bespaart voor een eventuele kledingkast. Ook beschikt de kamer over een eigen balkon die gesitueerd is over de hele breedte van de kamer. Daarnaast beschikt de woning over een keuken met gasfornuis, oven, wasbak en voldoende kast ruimte om servies te bergen. De badkamer bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van een douchecabine, wasmachine en een wastafel met een kast eronder.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huuprijs bedraagt €300,- per maand. De servicekosten bedragen €20,- per maand. Gas, water, elektra en internet worden onderling geregeld.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juni 2024 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette, studerende kandidaten. Er wordt om een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?